Bestel voor 23:00 vandaag, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €85,-
Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

Over Gold Dry – Voor Verantwoorde Verfrissing en Luxe

Gold Dry is opgericht met één duidelijk doel: het bieden van verantwoorde en smaakvolle drankopties die passen bij de moderne, actieve levensstijl. Bij ons hoef je geen concessies te doen tussen gezondheid en genieten. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die bewust willen leven, maar ook willen genieten van een verfrissende en premium drinkervaring.

Ons Assortiment

Gold Dry biedt twee hoofdproducten, elk ontworpen met dezelfde kernwaarden van verantwoorde luxe en kwaliteit:

  • Gold Dry Premium Soda: Onze verantwoorde frisdranken zijn suikervrij, caloriearm en verrijkt met vitamines en plantaardige extracten zoals L-Carnitine en Ginseng. Ze zijn perfect voor elk moment van de dag, of je nu verfrissing zoekt na het sporten of gewoon wilt genieten van een dorstlesser zonder schuldgevoel.
  • Gold Dry Pre-Mix: Voor de momenten waarop je iets extra’s wilt, combineert onze Pre-Mix onze kenmerkende frisdrank met vodka, voor een lichte, verantwoorde cocktail met 5,5% alcohol. Deze kant-en-klare drankjes zijn ideaal voor sociale gelegenheden, van een avond met vrienden tot een festival.

Waar We Voor Staan

Bij Gold Dry geloven we in balans: de balans tussen gezondheid en genot, tussen verantwoorde keuzes en luxe ervaringen. Onze producten zijn ontworpen om zowel verfrissend als voedzaam te zijn, zodat je altijd een bewuste keuze kunt maken zonder in te leveren op smaak of stijl. Gold Dry staat voor:

  • Gezond en Verantwoord: Al onze dranken zijn suikervrij en caloriearm, en verrijkt met ingrediënten die jouw welzijn ondersteunen.
  • Stijlvol en Premium: Of je nu kiest voor onze frisdranken of pre-mix cocktails, je geniet altijd van een luxe en verfijnde ervaring.
  • Veelzijdig en Toegankelijk: Van de sportschool tot sociale evenementen—Gold Dry past bij elk moment van jouw dag en levensstijl.

Gold Dry is er voor jou, ongeacht of je verantwoorde verfrissing zoekt of een lichte cocktailervaring. Wij brengen gezondheid en genot samen in elke slok.

Are you ready to go #GOLDDRY