GOLD DRY Recepten

Geniet samen met jouw groeimaten van GOLD DRY op een zachte winteravond of chille zomermiddag. Een ding weet je zeker… als je dit eenmaal geproefd hebt wil je nooit meer anders. Proost!

Famous GOLD DRY Screwdriver

Ingrediënten

 1. 1/4 deel GOLD DRY Vodka
 2. 3/4 deel verse jus d’orange
 3. 1 schijfje verse sinaasappel
 4. 1 takje verse munt
 5. 1 schep grote ijsklonten

Benodigdheden

 1. Longdrinkglas
 2. Citruspers en zeefje
vodka

Instructies

Pak een longdrinkglas en vul het met een schep grote ijsklonten om het glas goed koud te maken. Pers de benodigde hoeveelheid sinaasappels uit voor verse jus d’orange. Vergeet niet om een schijfje sinaasappel apart te houden voor de garnering. Voeg 1/4 deel GOLD DRY Vodka toe aan het gekoelde longdrinkglas. Roer de vodka zachtjes door het ijs voor een goede mix. Schenk de verse jus d’orange door het zeefje in het glas, zonder te roeren, om een mooi laagjes-effect te creëren. Voeg een half schijfje sinaasappel toe aan de bovenkant van het drankje voor een decoratieve touch. Plaats een vers takje munt boven op het schijfje sinaasappel als garnituur.

Tip van Joel

Voor een zoetere twist kun je 1/5e deel GOLD DRY Premium Soda naar keuze toevoegen. GOLD DRY Original geeft een perfecte extra dimensie aan de smaak.

Serveertip

Geniet van je verfrissende GOLD DRY Screwdriver op een warme zomerdag of winters avondje. Dit drankje is perfect voor ontspanning en brengt een vleugje luxe in elke gelegenheid. Proost!

Bestel 39,00 GOLD DRY Vodka 70cl
1x 70cl

Classic GOLD DRY Gin Tonic

Ingrediënten

 1. 1/4 deel GOLD DRY Gin
 2. 3/4 deel classic Tonic
 3. 2 partjes verse lime
 4. 1 schep grote ijsklonten

Benodigdheden

 1. Longdrinkglas
gin

Instructies

Pak een longdrinkglas en vul het met een handvol grote ijsklonten om het glas goed koud te maken. Schenk 1 deel GOLD DRY Gin over de ijsklonten in het glas. Roer de gin voorzichtig door het ijs om de drank te koelen. Knijp een klein beetje sap uit één partje lime boven de gin (niet alles, we willen een subtiele hint van citrus). Gooi het partje lime vervolgens bij de gin. Schenk 3 delen classic Tonic over de gin en ijsblokjes. Roer de ingrediënten voorzichtig door elkaar zodat de smaken goed mengen. Voeg het tweede partje lime toe aan de mix voor een verfrissende twist.

Iets anders?

Wil je jouw Gin Tonic liever wat sterker (dirty)? Probeer dan de verhouding van 1 deel Gin op 3 delen Tonic. Voor een zoetere twist kun je 1/5e deel GOLD DRY Premium Soda naar keuze toevoegen.

Serveertip

Geniet van je Classic GOLD DRY Gin Tonic op een zonnig terras of tijdens een gezellige avond met vrienden. Voel je vrij om te experimenteren en pas de verhoudingen aan naar jouw persoonlijke smaakvoorkeur. Proost!

Bestel 34,00 GOLD DRY GIN 70cl
1x 70cl

Are you ready to go #GOLDDRY